Productes de qualitat
Servei personalitzat
Resultats excel·lents
 • Productes

  Servim productes destinats a totes les espècies de granja: porcí, remugants i avicultura. La nostra experiència en el sector ramader, busca la rendibilitat en la seva producció, de manera que oferim una àmplia gamma de productes que puguin cobrir les diferents necessitats del seu negoci.

  Saber més
 • Nutrició

  Les necessitats nutricionals del sector agropecuari són la nostra principal preocupació. Per això oferim productes adequats a les demandes del mercat respectant sempre els paràmetres de qualitat.

  Saber més
 • Serveis

  A la nostra empresa som experts en l'atenció personalitzada als clients, als quals ajudem a resoldre les problemàtiques existents en les seves explotacions. Per aquesta raó oferim, des de serveis veterinaris, gestió ramadera, control de qualitat, fins al servei més personalitzat.

  Saber més

L'empresa

Després de 25 anys d'experiència professional en el sector de la ramaderia i la nutrició, vam crear fa deu anys, l'empresa EXPERTOS EN NUTRICIÓN ANIMAL, amb la promesa i seguretat de poder garantir als nostres clients la qualitat en el servei i la millora de la seva explotació. Per això, ens hem preocupat d'oferir els millors productes en alimentació animal des del naixement fins al sacrifici, efectuant un seguiment constant de la seva instal.lació per oferir els nostres coneixements i millorar la seva producció.

En aquest afany de millora i d'optimització busquem sempre poder presentar nous productes punters per millorar el rendiment dels seus animals i en conseqüència el resultat de la seva explotació.

El nostre equip humà és gran coneixedor del sector i disposa de professionals qualificats en producció, maneig i nutrició animal.

User Login

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, accedeixi per mitjà de l'enllaç per a més informació.